divendres, 22 de gener del 2016

El #PleGirona d'investidura del nou Alcalde? Territori de crispetes...




Avui a les 16h, #PleGirona per nomenar un Alcalde que rebrà, suposo, els vots favorables dels 10 Regidors i Regidores de CiU Girona (Si... heu sentit bé. Convergència i Unió).

Durant les negociacions de CDC amb Demòcrates de Catalunya (Si... Heu sentit bé. No amb Unió, que van ser votats, sinó amb Demòcrates (escissió d'Unió i "representat" per Regidors No-Adscrits d'UDC)), ha sorgit el nou càrrec de ViceAlcaldia a Girona (amb retribucions i responsabilitats desconegudes).

La resta de Grups Municipals no votaran en contra de la persona, que també podria ser, sinó que del procediment emprat per escollir Candidat (frau democràtic, en diuen...).

I els Regidors i Regidores que, millor o pitjor, s'han menjat els marrons de les decisions presidencialistes d'en Puigdemont (osease.., "Alcaldades"...), s'hauran de menjar ara d'altres decretazos del successor posat a dit per l'actual President.

Així doncs, el pati està així:

-Avui, segurament, s'investirà Alcalde de Girona el número 19 de la llista Gironina, després que hi hagin renunciat els 17 precedents els quals, se suposa, no estaven preparats per presidir l'Alcaldia Gironina (quin nivell, doncs...).

-Aquest suposat nou Alcalde (Albert Ballesta, per cert), substituirà a en Carles Puigdemont el qual per cert, ha arribat a la Presidència com a número 3 de Junts pel Sí i substituïnt, a sobre, al número 4 per Barcelona (Artur Mas) el qual va arribar a la Presidència després de la renúncia dels tres primers.

-I si Artur Mas torna algun dia a la Presidència, en Carles Puigdemont tornarà a l'Alcaldia de Girona? Doncs serà cosa senzilla degut a que l' elecció d'ambdòs substituts als càrrecs s'ha fet pensant en que no reneguin quan tornin els "jefes"...

-Avui, tot i la "oposició" de la oposició, Albert Ballesta serà nou Alcalde de Girona i la setmana vinent ja serà una altre setmana. I qui díes passa.., anys empeny.

-I Demòcrates de Catalunya finalment no tindrà Alcaldessa.

-I avancem li riurà les gràcies al nou Alcalde.

-I Reagrupament seguirà buscant el seu grup.
-I Unió... A on nassos està Unió Democràtica?

Ja ho veieu... Això és la democràcia!

I avui a les 16h hi ha Ple d'Investidura.
Un Ple que es podrà seguir per internet o tele local i al qual, degut al meu horari laboral de "no funcionari", no podré assistir.
Una llàstima no poder ser-hi, ja que una cosa és sentir el debat per la tele, el mòbil o qualsevol altre aparell.
Però una altre és veure les cares, les seves expressions i flairar l'ambient polític resultant d'aquest nomenament a dit al més estil monàrquic.

I, per suposat, fer-ho amb un bol de crispetes mentres es celebra un nou vodevil.
Un #PleGirona .., territori de crispetes...

#mandagüevos 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada